Att dricka liberalt

Ikon

Annars är risken att det blir gravöl för partipolitiken

Nu förstår jag

Sällan har det blivit så tydligt varför Thomas Bodström vill övervaka mer och fler. På hans nya blogg – http://www.bodstromsamhället.se, går att läsa följande:

Allt verkar så krångligt med användarnamn, lösenord och rubriker. Det är inte så länge sedan jag lärde mig maila och skicka sms. Aldrig någonsin har jag kunnat spela in i förväg på video och när jag ska sätta på dvd:n måste jag ropa på något av barnen.

Rädsla för det man inte känner till är helt normalt. Men nu när Bodström börjat blogga kanske han kommer på att det inte är så farligt ändå.

Ännu en bloggare

Filed under: Uncategorized

5 Responses

 1. MathiasW skriver:

  Läste också det där. Undrar om han verkligen kan vara så korkad eller bara brer på? Skicka sms och sätta på dvdn? För att inte klara det bör man ha antingen vara över åttio eller ha någon slags diagnos.

  Men bra iaf att han tar sig ett steg närmare.

 2. Johan skriver:

  Nu blir jag helt förvirrad. Ni menar alltså att sajten inte är en satirisk identity correction (http://www.movienet.com/yesmen.html). Eller är Newsmill också med på skämtet?

 3. John skriver:

  @Johan
  Jag var också övertygad om att det var satir först men det är ju inte första april än och skulle newsmill verkligen göra en sån grej? Är det en hoax verkar det vara _väldigt_ bra förberett men ganska tunt utförande. Om det var fejk kan man ju tycka att ”nån” borde ha åstadkommit en borttagning av inlägget på newsmill vid det här laget.
  Hur sjukt det än må vara framstår det mer och mer som verklighet. Skrämmande va?

 4. Ännu en bloggare skriver:

  Jag ska erkänna att också jag är osäker. Men om det nu är fejk och vi har gått på det, är det ju fantastiskt roligt! Bodströmbloggen skulle också vara ett bra sätt för någon blogg-motståndare där ute att visa hur lätt det är att lura någon på internet, och sedan presentera slutsatsen att tidningar och radio ändå är bättre kanaler för politik.

  Som jag ser det är det här ändå något bra. För antingen är det stor humor, eller så har någon gillrat en smart fälla.

 5. Erik skriver:

  Men när Metro rapporterar måste det ju ändå vara sant: http://www.metro.se/2009/03/23/18644/jag-har-alltid-varit-lite-efter-med-t/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Liberala ledare – ny blogg!

Folkpartiets hemsida lever fortfarande på 1900-talet. Men Att dricka liberalts linje är att inte bara klaga, utan göra själv först. Alltså har vi skapat en mycket enkel blogg som samlar Folkpartiets ledarskaps nyhetsbrev, och dessutom RSS-flödena från Knuff och Google news på en och samma plats. Titta här: Liberala ledare

Våra kandidater i Folkpartiets provval

Folkpartiets provval pågår under hösten. Alla medlemmar kommer att få röstsedel och kandidatpresentationer i brevlådan. Att dricka liberalts kandidater till riksdagen är:

Jenny Sonesson - Läs mer här.
Ulf Öfverberg - Läs mer här.

Och till Stockholms kommunfullmäktige är:
Andreas Bergström - Läs mer här.

Våra idéer för ett nytt partimedlemskap

Förändringstrycket på de svenska politiska partierna är starkt. Men åtgärderna har varit få. Att dricka liberalt har ett antal förslag för hur partimedlemskapet borde utvecklas i framtiden, läs här:

Det perfekta partimötet

Medlemmarna är mest i vägen

Medlemsorganisation istället för utspelshets

Två motioner som skulle förändra Folkpartiet i grunden, och till det bättre

Fler förslag är på väg, men du kan också skriva egna här.

Var med och skriv ett nytt partiprogram

Partipolitiken behöver förnyas. Arbetsformerna för att skriva partiprogram skapades före telefonen. Vi bygger ett liberalt partiprogram genom att använda en gratiswiki. Kolla här

Upprop mot förslaget om försörjningskrav vid anhöriginvandring!

Regeringen har föreslagit att personer som fått uppehållstillstånd i Sverige ska ha en inkomst och bostad innan familjen får komma efter. Detta förslag måste stoppas. Ingen integreras bättre och snabbare för att de separeras från sina barn. Skriv under uppropet här!

Våra omröstningar

%d bloggare gillar detta: